Monday, 5 March 2012

RESULT SPMKU..!!

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..!!

P/S;ditujukan khas kpd korang yang menunggu tarikh keramat 21/3/2012~
hehe...tp bloggers lain pom bleh baca gak la..

hope korang sume sihat hendaknyer..hehe~
seperti yg termemang sedia almaklum result SPM bagi sesi 2011 bakal diumumkan xlama lagi..
hehe,,berdebar asenye aku..
ye la dgn result tu lah masa depan aku..
korang lak macam mane..??
mesti excited gler an nak tau result korang masing2..
uhhuhu..yg bijak pandai ok la,xrisau sgt..
haha..macam aku ni,bdk biasa a.k.a sederhana jewww..
nak kata pandai ngat dak la jgk
tp nak kata xpandai,,,xjgk..
coz TRIAL aku ari tu pon dpt 5A 4B 2C
hehe..ok la tu kan
pendek citer pencapaian aku ni sederhana je la..
umm,,alang2 aku buat entry ni,aku nak story la skit sal zaman persekolahan aku dulu..keke
OMG~ rndu plak aku nak sekolah blik
ok,,
first thing aku nak share kat sni ialah aku punya cita2..
haha..masa form 3,aku berangan2 nak jd juruterbang..hehe(tinggi melangit aku pnye angan2 kan..?hihi)
ok ape an,drpd xde cita2 langsung...hoho
naseb baik aku amek aliran sains tulen
cerah la jgk masa depan aku nak jd pilot tu...keke
antara subjek bio,chem n physics
of cos la aku minat chemistry la..
hoho
tatau la nape..
second thing plak aku ni minat SANGAT2 subjek mengira..hehe
aku ni pantang tgk calculator,,haha..ade je nombor aku nak tekan
ramai yg ckp ADD MATH  ngan MATH MODERN tu complicated..
tp bgi aku benda tu akan jadi mudah apabila kita minat
kankan.??
huhu~

hehe...aku arap sgt result aku n kawan seperjuanganku yg lain cemerlang,terbilang n gemilang hendaknye~
ok...
jom sama2 kita doakan..
AMIN~

7 comments:

Qaseh Izana said...

Gud luck, moga dpt result y cemerlang ^_^

norhazwani daud said...

oke..sama2 kita doakan...nervous ase..huhu

Si Gadis Blogger said...

Wish kamu dapat result yang memuaskan hati :)

norhazwani daud said...

tenkiu si gadis blogger...hehe

Zamani said...

Semoga semuanya ok2 saje~ cool k!

Sis AI said...

InsyaAllah.. Do the best, jgn stress sgt. Be chill. :) Lepas SPM jgn lupa pilih course yg trbaik!

norhazwani daud said...

trima ksh semua!