Sunday, 4 December 2011

My dream!

Hype there!
Slmt b'kenalan.
This is my 1st entry for this blog.
Aku baru bljr nk berblog ni walaupun aku tak pndai sgt pon...hahaha
Ok,aku nk share ngn korang psl impian n cita2 aku yg tinggi melangit ni.
Aku nk jd pilot aka juruterbang.
Org ckp perempuan tak sesuai jd pilot tp aku nk buktikan tanggapan tu SALAH!

aku nk bwk kpl terbang ni lah...i'Allah =)

Kalau tak dpt jd pilot...aku nk jd doktor.
Nk maen inject2 org..hehe...rawat org sakit.
Bnyk dpt pahala taw..hehehe
Ye,aku tau susah study medic ni tp da mmg minat aku n aku akan b'usaha b'sungguh-sungguh utk b'jaya. *skema tak ayat aku?



Actually aku baru habis SPM.
So,result aku nanti adalah penentu masa depan aku.
Sama ada aku akan kejar impian aku utk pandu kpl terbang or bergelar student medic utk memegang gelaran doktor.
Korang doakan aku ye?
Semoga dgn izin Allah aku dpt capai impian aku.
I'Allah jgk aku akan terus menulis dlm blog ni.
Happy blogging!Yeah!!!

3 comments:

*...A!niEy nAdiaH...* said...

hey u!!..hehe.. smoga ur cita2 tercapai la..

norhazwani daud said...

hehe..toche2 yep...

erma eryani aziz said...

folow me back ya =)